Een overzichtelijke website

Webdesign

Laat je klanten online al genieten.

Je eerste website, je hebt misschien al via een online-tool geprobeerd om zelf iets in elkaar te knutselen, maar wilt er toch voor kiezen om een eigen website te laten ontwerpen, die beter aansluit bij jouw bedrijf. Of je wilt simpelweg beter scoren op Google dan dat je nu doet.

Neem contact op

SEO-Ready

Tijd om beter op Google te staan.

Webdesign dat gefocust is op gebruiksvriendelijkheid en jouw Google-positie.

Een Wordpress website laten maken.

Wat is Wordpress eigenlijk?

Wordpress is een CMS (Content Management System), simpelgezegd is het een all-in-one systeem om elke pagina van je website aan te passen, blogs te schrijven, producten toe te voegen, een webshop op te bouwen, of welke functionaliteit je ook maar wilt.

In principe kan alles worden gemaakt wat je maar in gedachte hebt. Bestaat het nog niet? Dan maken we het.

Toch is niet voor iedereen Wordpress de beste optie, in sommige uitzonderlijke gevallen zullen we andere platformen adviseren, dit is alleen nodig voor super-grote websites, maar is bijna nooit van toepassing.

Online-demo

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? We horen het graag.

 • Bij elke website die we bouwen leggen we een sterkte basis voor SEO. Het is alleen wel een doorlopend proces om hoger in Google te komen. Dat gebeurd niet zomaar. Hier bieden wij dan ook aparte abonnementen voor.

 • Het ligt eraan hoe groot de site gaat worden. Neem je een webshop? Worden het veel pagina's? Dan kan het langer duren dan normaal. Voor een schatting kan je rekenen op 2 tot 3 weken, indien het gaat om spoed kan er altijd wel iets geregeld worden.

 • Yes! Wij doen ook de hosting voor je website. Hier gaat altijd onze voorkeur naar uit, zo kunnen we snelheid garanderen. Ook doen we aan e-mail hosting.

 • Wij doen ook aan e-mail hosting, en geven hier ook support bij. Wij bieden Office365 mail-adressen met het Office pakket van Microsoft.

 • Bijna alle websites die wij maken zijn gemaakt op Wordpress, omdat dit ook voor jou handig is om zelf aanpassingen te doen als je dit graag wilt. Het kan voorkomen dat we een ander advies geven op basis van jouw situatie, maar in de meeste gevallen zal de website gemaakt worden in Wordpress.

 • Hoe duur het is om een website te laten maken ligt aan verschillende dingen.
  Hoeveel pagina's je zou willen op je website, of je een webshop wilt, of je speciale functionaliteit wilt zoals een afspraak-planner. Of je ervoor kiest om zelf de teksten te laten schrijven, of dit door ons te laten doen.
  Maar bijvoorbeeld ook of je wilt beginnen aan marketing, of je social-media door ons wilt laten beheren.
  Het kan allemaal, en het kan allemaal veel worden dat op je af komt. Daarom komen wij ook langs om alle wensen en doelen te bespreken.

Krijg een idee wat voor websites wij bouwen

Laptop met de website van Zonwering Apeldoorn Laptop met de website van Brainnovation Laptop met de website van Heartfelt Equine Bodywork Laptop met de website van Guust Meubelmakerij Laptop met de website van Psychlogiepraktijk Ananda Laptop met de website van Lifecoach Apeldoorn

Concurrentievoordeel

Ga voor een betere website dan je concurrenten

Contact

Laten we er iets van maken.

Onze liefhebbers.

Persoonlijke uitleg

Krijg van ons uitleg hoe je dingen in de website ook zelf kan aanpassen, kom je er niet uit? Dan kijken we graag even met je mee.