Dit is wat we doen.

Diensten

Webdesign

Een nieuwe website laten bouwen

Lees meer

Webshop

Een nieuwe webshop laten bouwen

Lees meer

Onderhoud

Je website laten onderhouden

Lees meer

Renovatie

Je website laten vernieuwen

Lees meer

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

 • Jazeker! Deze zullen wij overbrengen naar de nieuwe website.

 • Dat is zeker de bedoeling. Onze snelle servers en onze optimalisatie zal de website extra snel laten voelen vergeleken met andere websites.

 • Bij elke website die we bouwen leggen we een sterkte basis voor SEO. Het is alleen wel een doorlopend proces om hoger in Google te komen. Dat gebeurd niet zomaar. Hier bieden wij dan ook aparte abonnementen voor.

 • Het ligt eraan hoe groot de site gaat worden. Neem je een webshop? Worden het veel pagina's? Dan kan het langer duren dan normaal. Voor een schatting kan je rekenen op 2 tot 3 weken, indien het gaat om spoed kan er altijd wel iets geregeld worden.

 • Yes! Wij doen ook de hosting voor je website. Hier gaat altijd onze voorkeur naar uit, zo kunnen we snelheid garanderen. Ook doen we aan e-mail hosting.

 • Wij doen ook aan e-mail hosting, en geven hier ook support bij. Wij bieden Office365 mail-adressen met het Office pakket van Microsoft.

 • Bijna alle websites die wij maken zijn gemaakt op Wordpress, omdat dit ook voor jou handig is om zelf aanpassingen te doen als je dit graag wilt. Het kan voorkomen dat we een ander advies geven op basis van jouw situatie, maar in de meeste gevallen zal de website gemaakt worden in Wordpress.

 • Hoe duur het is om een website te laten maken ligt aan verschillende dingen.
  Hoeveel pagina's je zou willen op je website, of je een webshop wilt, of je speciale functionaliteit wilt zoals een afspraak-planner. Of je ervoor kiest om zelf de teksten te laten schrijven, of dit door ons te laten doen.
  Maar bijvoorbeeld ook of je wilt beginnen aan marketing, of je social-media door ons wilt laten beheren.
  Het kan allemaal, en het kan allemaal veel worden dat op je af komt. Daarom komen wij ook langs om alle wensen en doelen te bespreken.

Krijg een idee wat voor websites wij bouwen

Laptop met de website van Zonwering ApeldoornLaptop met de website van BrainnovationLaptop met de website van Heartfelt Equine BodyworkLaptop met de website van Guust MeubelmakerijLaptop met de website van Psychlogiepraktijk AnandaLaptop met de website van Lifecoach Apeldoorn

Concurrentievoordeel

Ga voor een betere website dan je concurrenten

Contact

Laten we er iets van maken.

Onze liefhebbers.