Tijd voor een nieuwe website.

Website vernieuwen

Jouw site in een nieuw jasje.

Heb je een oude website die toe is aan een nieuw jasje? Werkt je website niet hoe jij het wilt? Of komt er niemand op af? Dan kan het tijd zijn om jouw oude site om te toveren tot een gloednieuwe website die jouw bedrijf goed representeert.

Contact

Behoud je huisstijl

Blijf herkend worden, maar blijf ook bij de tijd.

We proberen je huisstijl niet om te gooien, maar juist zoveel mogelijk te behouden.

Het probleem van je huidige site zoeken.

Hoe kunnen we bezoekers omzetten in potentiële klanten.

Krijg je veel bezoekers op je site, maar nemen er maar weinig mensen contact op? Daar kunnen we iets aan doen. Het kan zijn dat bezoekers worden afgeschrikt door bepaalde content, of de website werkt niet hoe ze het willen gebruiken.

Het kan ook zijn dat je website al goed werkt, maar het tijd vindt voor een nieuwe look. Dan zoeken we altijd naar verbeterpunten, en passen we onze ervaring toe om de website zo goed mogelijk te verbeteren.

Neem contact op

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

 • Jazeker! Deze zullen wij overbrengen naar de nieuwe website.

 • Dat is zeker de bedoeling. Onze snelle servers en onze optimalisatie zal de website extra snel laten voelen vergeleken met andere websites.

 • Bij elke website die we bouwen leggen we een sterkte basis voor SEO. Het is alleen wel een doorlopend proces om hoger in Google te komen. Dat gebeurd niet zomaar. Hier bieden wij dan ook aparte abonnementen voor.

 • Het ligt eraan hoe groot de site gaat worden. Neem je een webshop? Worden het veel pagina's? Dan kan het langer duren dan normaal. Voor een schatting kan je rekenen op 2 tot 3 weken, indien het gaat om spoed kan er altijd wel iets geregeld worden.

 • Yes! Wij doen ook de hosting voor je website. Hier gaat altijd onze voorkeur naar uit, zo kunnen we snelheid garanderen. Ook doen we aan e-mail hosting.

 • Wij doen ook aan e-mail hosting, en geven hier ook support bij. Wij bieden Office365 mail-adressen met het Office pakket van Microsoft.

 • Bijna alle websites die wij maken zijn gemaakt op Wordpress, omdat dit ook voor jou handig is om zelf aanpassingen te doen als je dit graag wilt. Het kan voorkomen dat we een ander advies geven op basis van jouw situatie, maar in de meeste gevallen zal de website gemaakt worden in Wordpress.

 • Hoe duur het is om een website te laten maken ligt aan verschillende dingen.
  Hoeveel pagina's je zou willen op je website, of je een webshop wilt, of je speciale functionaliteit wilt zoals een afspraak-planner. Of je ervoor kiest om zelf de teksten te laten schrijven, of dit door ons te laten doen.
  Maar bijvoorbeeld ook of je wilt beginnen aan marketing, of je social-media door ons wilt laten beheren.
  Het kan allemaal, en het kan allemaal veel worden dat op je af komt. Daarom komen wij ook langs om alle wensen en doelen te bespreken.

Krijg een idee wat voor websites wij bouwen

Laptop met de website van Zonwering Apeldoorn Laptop met de website van Brainnovation Laptop met de website van Heartfelt Equine Bodywork Laptop met de website van Guust Meubelmakerij Laptop met de website van Psychlogiepraktijk Ananda Laptop met de website van Lifecoach Apeldoorn

Concurrentievoordeel

Ga voor een betere website dan je concurrenten

Contact

Laten we er iets van maken.

Onze liefhebbers.

Persoonlijke uitleg

Krijg van ons uitleg hoe je dingen in de website ook zelf kan aanpassen, kom je er niet uit? Dan kijken we graag even met je mee.