Houd je website veilig online.

Website Onderhoud

Snelheid, beveiliging, updates

Heb je veel updates openstaan? Heb je allemaal foutmeldingen op je website? Of wil je het gewoon geregeld hebben? Wij doen ook aan onderhoudspakketten, zo hoeft je je geen zorgen te maken over het bijhouden van je website.

Met een veilig gevoel online

Dat is wel zo fijn, ook voor je klanten.

We bieden verschillende onderhoudspakketten aan waarmee we je kunnen helpen.

Is het belangrijk om je website te updaten?

Of kan ik het laten als het is?

Het is erg verstandig om je website up-to-date te houden, elke dag komen er nieuwe online-lekken online, die niet altijd automatisch worden gevuld. Door je website altijd up-to-date te houden kunnen we ervoor zorgen dat je voorbereid bent op de online gevaren van het internet. Ook bieden we backups, mocht er iets gebeuren met je website, kunnen we altijd terug naar de laatste versie,

Neem contact op

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

 • Jazeker! Deze zullen wij overbrengen naar de nieuwe website.

 • Dat is zeker de bedoeling. Onze snelle servers en onze optimalisatie zal de website extra snel laten voelen vergeleken met andere websites.

 • Bij elke website die we bouwen leggen we een sterkte basis voor SEO. Het is alleen wel een doorlopend proces om hoger in Google te komen. Dat gebeurd niet zomaar. Hier bieden wij dan ook aparte abonnementen voor.

 • Het ligt eraan hoe groot de site gaat worden. Neem je een webshop? Worden het veel pagina's? Dan kan het langer duren dan normaal. Voor een schatting kan je rekenen op 2 tot 3 weken, indien het gaat om spoed kan er altijd wel iets geregeld worden.

 • Yes! Wij doen ook de hosting voor je website. Hier gaat altijd onze voorkeur naar uit, zo kunnen we snelheid garanderen. Ook doen we aan e-mail hosting.

 • Wij doen ook aan e-mail hosting, en geven hier ook support bij. Wij bieden Office365 mail-adressen met het Office pakket van Microsoft.

 • Bijna alle websites die wij maken zijn gemaakt op Wordpress, omdat dit ook voor jou handig is om zelf aanpassingen te doen als je dit graag wilt. Het kan voorkomen dat we een ander advies geven op basis van jouw situatie, maar in de meeste gevallen zal de website gemaakt worden in Wordpress.

 • Hoe duur het is om een website te laten maken ligt aan verschillende dingen.
  Hoeveel pagina's je zou willen op je website, of je een webshop wilt, of je speciale functionaliteit wilt zoals een afspraak-planner. Of je ervoor kiest om zelf de teksten te laten schrijven, of dit door ons te laten doen.
  Maar bijvoorbeeld ook of je wilt beginnen aan marketing, of je social-media door ons wilt laten beheren.
  Het kan allemaal, en het kan allemaal veel worden dat op je af komt. Daarom komen wij ook langs om alle wensen en doelen te bespreken.

Krijg een idee wat voor websites wij bouwen

Laptop met de website van Zonwering Apeldoorn Laptop met de website van Brainnovation Laptop met de website van Heartfelt Equine Bodywork Laptop met de website van Guust Meubelmakerij Laptop met de website van Psychlogiepraktijk Ananda Laptop met de website van Lifecoach Apeldoorn

Kan ik de website ook zelf onderhouden?

Jazeker! Maar wij kunnen het je ook uit handen nemen.

Contact

Laten we er iets van maken.

Onze liefhebbers.

Persoonlijke uitleg

Krijg van ons uitleg hoe je dingen in de website ook zelf kan aanpassen, kom je er niet uit? Dan kijken we graag even met je mee.